Tagliatelle Met spinazie, champignons & gehakt

Tagliatelle met romige spinazie, champignons en gehakt...









Dit is echt een lui receptje vind ik maar het is zo lekker :)

Ingrediƫnten voor 1 a 2 personen:
  • Tagliatelle 5 a 6 nestjes
  • Diepvries spinazie a la creme of de variant met Boursin (klein doosje)
  • Bakje champignons
  • 300 gr. mager rund gehakt (kan ook vegetarisch gemaakt worden)
  • klein beetje kookroom (ik gebruik Alpro kookroom)
  • Italiaanse kruiden, knoflook, peper & zout 
  • olijfolie 
  • evt. Parmezaanse kaas
Bereiding:
  1. Kook in een pan een ruime hoeveelheid water met een beetje zout of zoals ik doe een beetje kruidenbouillon.
  2. Zodra het water kookt voeg je de nestjes Tagliatelle toe en laat ze even koken voordat je ze met 2 vorken los trekt van elkaar.
  3. Snijd de champignons in plakjes en zorg dat ze goed schoon zijn.
  4. Rul het gehakt in een andere pan en voeg de kruiden toe. 
  5. Als het gehakt rul gebakken is voeg je de champignons toe.
  6. Roerbak zo de gehakt en champignons en voeg de spinazie toe.
  7. Als de spinazie dan zacht geworden is voeg je nog wat van de kruiden toe en doe je de kookroom erbij tot de saus dik genoeg is naar smaak.
  8. Giet de gekookte Tagliatelle af en voeg het toe aan het gehakt groenten mengsel.
  9. Meng alles goed door voeg evt. nog wat Parmezaanse kaas toe. 
Bon Apetit! 
X J

 

Reacties

Een reactie posten