Tagliatelle Met spinazie, champignons & gehakt
Tagliatelle met romige spinazie, champignons en gehakt... |
Dit is echt een lui receptje vind ik maar het is zo lekker :)
Ingrediƫnten voor 1 a 2 personen:
- Tagliatelle 5 a 6 nestjes
- Diepvries spinazie a la creme of de variant met Boursin (klein doosje)
- Bakje champignons
- 300 gr. mager rund gehakt (kan ook vegetarisch gemaakt worden)
- klein beetje kookroom (ik gebruik Alpro kookroom)
- Italiaanse kruiden, knoflook, peper & zout
- olijfolie
- evt. Parmezaanse kaas
- Kook in een pan een ruime hoeveelheid water met een beetje zout of zoals ik doe een beetje kruidenbouillon.
- Zodra het water kookt voeg je de nestjes Tagliatelle toe en laat ze even koken voordat je ze met 2 vorken los trekt van elkaar.
- Snijd de champignons in plakjes en zorg dat ze goed schoon zijn.
- Rul het gehakt in een andere pan en voeg de kruiden toe.
- Als het gehakt rul gebakken is voeg je de champignons toe.
- Roerbak zo de gehakt en champignons en voeg de spinazie toe.
- Als de spinazie dan zacht geworden is voeg je nog wat van de kruiden toe en doe je de kookroom erbij tot de saus dik genoeg is naar smaak.
- Giet de gekookte Tagliatelle af en voeg het toe aan het gehakt groenten mengsel.
- Meng alles goed door voeg evt. nog wat Parmezaanse kaas toe.
X J
A swittie bha
BeantwoordenVerwijderen