Stay safe..

We hebben inmiddels al weer enige tijd te maken in ons land met het Covid-19 virus. Je zou bijna zeggen dat het ''normaal'' geworden in ons leven..

Afstand houden, in quarantaine zitten, alleen winkelen en noem het allemaal maar op aan welke regels we ons juist nu het beste kunnen houden.
En toch ondanks de bijna 1 miljoen doden in de hele wereld door dit virus zijn er nog altijd mensen die denken te weten dat het maar een Griepje is en laten zich niks vertellen door de overheid. 

Want ja hoe erg is het als je niet te dicht op je medemens mag staan in de kassa rij in de supermarkt, of dat je een mondkapje op moet in de trein of bus. Vreselijk toch??
Mensen die dit dus onzin vinden denk toch na! Je knuffelt normaal toch ook geen mensen in de supermarkt als je staat te wachten tot je in godsnaam mag betalen of wel soms?! En is het nou echt zo vreselijk om jezelf maar ook zeker anderen te beschermen door middel van een mondkapje te dragen?! Lijkt me niet toch.. Maak daar nou geen drama van en hou dit gewoon even vol..

Hoe denk je dat het is voor ouderen onder ons die hun kleinkinderen en kinderen niet kunnen zien in levende lijven omdat ze vatbaar zijn? Of bedenk dan ook even hoe dat voor een klein kind voelt om niet naar opa en oma te kunnen en ze gewoon lekkere te kunnen knuffelen zolang ze op deze freaking aardbol rondlopen!! 

Sorry maar ik kan hier zo boos over worden he.. Als je dan weer berichten op social media voorbij ziet komen van demonstraties tegen de lockdown, tegen de wetswijziging etc etc.. Oke je wilt je niks laten opleggen door deze regering dat begrijp ik volkomen maar kom op mensen wees lief voor elkaar, en help elkaar door deze pandemie heen.. Want daarna kunnen we misschien voorzichtig weer terug naar ons echte normale leventje. 

Speciaal voor jullie dit onwijs lieve liedje.. 

Stay safe!

X J



Reacties